layoutelementlayoutelement
 

Nyheder

Aarhus kunstnerisk nedslag

Indvielse De Tre Broer

11. januar 2018

Torsdag den 25. januar inviterer Aarhus Kommune til indvielse af lyskunstinstallationen ved De Tre Broer. Lysinstallationen er Aarhus Kommunes kunstneriske nedslag under Urban Lab.

Urban Lab i fremtiden

03. oktober 2017

En mulig fortsættelse af Urban Lab undersøges i efteråret.

Urban Lab spil

Nyt byudviklingsspil af Urban Lab

29. september 2017

Som opsamling på de sidste 5 års arbejde har Urban Lab udviklet et byudviklingsspil, der sætter fokus på de forskellige faser og udfordringer i byomdannelsesprojekter.

Labyrint - indvendigt

Ny kunstinstallation åbner på FÆNGSLET i Horsens

07. september 2017

”Vejen ind, er vejen ud” er titlen på en ny kunstinstallation ved FÆNGSLET i Horsens, som er skabt af kunstner Jesper Dalgaard med støtte fra bl.a. Statens Kunstfond og Urban Lab.

Invitation Viborg Baneby

Indvielse af vægmaleri i Viborg Baneby

14. august 2017

Lørdag den 16. august inviterer Viborg Kommune til officiel afsløring af et kunstnerisk vægmaleri skabt specielt til Viborg Baneby. Vægmaleriet er Viborg Kommunes kunstneriske nedslag under Urban Lab.

Dazzle Bridge

Indvielse af Dazzle Bridge ved Slagteriet i Holstebro

10. august 2017

Lørdag den 2. september inviterer Holstebro Kommune til officiel indvielse af Dazzle Bridge ved Slagteriet i Holstebro midtby. Dazzle Bridge er Holstebro Kommunes kunstneriske nedslag under Urban Lab.

Konference Fremtidens byrum

Konference om Fremtidens Byrum

16. juni 2017

Hvordan skaber vi vellykkede byrum i fremtiden - og ikke mindst opnår det eftertragtede byliv? Det sætter Urban Lab fokus på med konferencen "Fremtidens byrum - gentænk løsningerne", som afholdes torsdag den 21. og fredag den 22. september 2017 i Horsens.

Byliv uden mennesker

Konference om Sansning af byens rum

03. februar 2017

Hvordan skaber vi byrum, der føles levende og menneskelige, selv når der kun er få mennesker til stede? Det sætter Urban Lab fokus på med konferencen "Byliv uden mennesker - om sansning af byens rum", som afholdes i Viborg torsdag den 27. april 2017.

OpenCallAarhus

Lyskunst på De Tre Broer - kunstnerisk nedslag i Aarhus

18. januar 2017

Aarhus Kommune, Center for Byens Anvendelse og Aarhus Kulturforvaltning ønsker i samarbejde med Urban Lab at opføre et lyskunstværk på ”De Tre Broer” på Brabrand stien i Aarhus.

Illustration

Temaudgivelse om Lys og lyd

23. november 2016

Hvordan kan lys og lyd bruges strategisk i byudvikling? Og hvordan kan lys og lyd være med til at optimere byens rum - både fysisk, mentalt og symbolsk? Urban Lab afholdte en konference om dette tema den 1. september 2016 i Randers, og oplæggene er nu samlet i et temahæfte.

 

Vælg periode for nyheder
« 2018
seneste 2019
JanFebMarAprMajJun
JulAugSepOktNovDec
Se seneste
Vælg kategori
 


Horsens Kommunes byvåben

Urban Lab

Tone Lassen - Styregruppen i Urban Lab
Rådhustorvet 4 - 8700 Horsens

Tlf.: 51562439

tone.lassen@randers.dk