layoutelementlayoutelement
 
Lyttekoncert
Torvet danner i weekenden ramme om en unik lyttekoncert fra byggepladsens dyb (Foto: Preben Stentoft)

Kunstnerisk nedslag i Silkeborg - Koncert fra Torvedybet

Silkeborg Kommune inviterede til unik lyttekoncert, "Toner fra Torvedybet", lørdag den 11. juni på Torvet. Lyttekoncerten var Silkeborgs kunstneriske nedslag og er støttet af Urban Lab.

Lørdag den 11. juni 2016 fra 10-11.30 kunne du få en helt særlig oplevelse på byggepladsen på Torvet i Silkeborg, som aldrig igen vil gentage sig.

Kammerorkestret Lydenskab, operasangeren Andrea Pellegrini og det nordiske orkester Sorten Muld indtog torvedybet som scene og spillede herfra et smukt mix af forskellige musikgenrer.

Det var en historisk begivenhed, både fordi torvedybet snart ikke eksisterer længere og fordi den mere eller mindre skjulte megascene i dybet skabte en oplevelse, der først og fremmest skulle høres.

Genoplev koncerten på film

Koncerteventen blev filmet og vil efterfølgende være tilgængelig, så publikum kan genopleve koncerten og få musikerne at se ved at klikke ind på Silkeborg Kommunes hjemmeside og facebooksiden ”Torvet i Silkeborg" (https://www.facebook.com/Torvetisilkeborg/)

Se filmen hér: https://www.youtube.com/watch?v=An9Q3I41cz4

 

Toner fra Torvedybet var arrangeret af Silkeborg Kommune og støttet af Østjysk Vækstbånd og Urban Lab.

 

Yderligere information

Find mere om omdannelsen af Torvet i Silkeborg, herunder borgerproces, skitse over det nye torv på projektets hjemmeside.

 


Horsens Kommunes byvåben

Urban Lab

Tone Lassen - Styregruppen i Urban Lab
Rådhustorvet 4 - 8700 Horsens

Tlf.: 51562439

tone.lassen@randers.dk